Imádjuk Győrt, de valljuk be: az érdemi munkák eltűntek a városból

Imádjuk Győrt, de valljuk be: az érdemi munkák eltűntek a városból

Sem Dézsi, sem Simon Robi nem cselekszik. 

Magyarországon a munkanélküliség sokkal magasabb a közölt értéknél. Orbán Viktor volt tanácsadója, László Csaba szerint figyelembe kell vennünk, hogy a munkából kiesők jelentős része inaktív lesz, vagyis nem jelennek meg munkanélküliségi statisztikában. 
Győr sem kivétel, sőt. Számos internetes fórumon láthatjuk, hogy milyen sokan keresnek érdemi munkát a térségben, javarészt sikertelenül.

A járvány ideje alatt sokan vesztették el az állásukat, azonban ez nem lehet ok arra, hogy tétlenkedjenek a megválasztott képviselőink. Főleg azért nem, mert Simon Róbert Balázs fizetését épp a koronavírushelyzet közepén emelték meg. 

A járvány ellenére is lenne mód rá, hogy Győrben segítsék a munkanélkülieket

Csaba László véleményére 2010 után is adott Orbán Viktor. A közgazdász szerint az álláskeresési járadékot 3 hónap helyett lehetne 9 hónapig is folyósítani.

Nem beszélve arról, hogy nem kizárólag a koronavírus-járványban vesztek el térségünkben a jó munkahelyek, évek álltak rendelkezésére a helyi fideszes kiskirályoknak, hogy számtalan eszközzel teremtsenek állásokat, ők mégis csak a saját gesztenyéjüket kapargatták.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom