A győri fideszesek nem törődnek a sajtószabadsággal

A győri fideszesek nem törődnek a sajtószabadsággal

Sem Kara Ákos, sem Simon Róbert Balázs NEM hallatta hangját az elmúlt napokban azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz egy újabb független hírportált ledarált. 

Rengetegen tüntettek a sajtószabadságért Budapesten, de a győri fideszeseket nem zavarja, hogy Orbánék NEM tartják tiszteletben a sajtószabadságot

Ellenzéki képviselők tömkelege, sztárok és civilek elfogadhatatlannak tartják, hogy a Fidesz megint elgáncsolt egy országos hírportált, addig a helyi fideszesek lapítanak. Persze ez nem meglepő, hiszen a Fidesz számára az kedvez, ha az összes létező újságot, rádiót, online lapot, TV-csatornát felvásárolják, és mindegyik azt szajkózza, amit ők lediktálnak, vagy behazudnak. Ezért vásárolták fel az összes megyei lapot, vidéki újságot, köztük a Kisalföldet.
Orbánék azt ígérték, hogy egyetlen hírforrást sem akarnak elhallgattatni, megint nem tartották a szavukat.

Térdre kényszerítették az ország legnagyobb, legnépszerűbb független hírforrását, az Indexet. A fideszesek szeretnék úgy beállítani a dolgot, mintha baloldali hatalomátvétel történt volna. Ez nem igaz.

Az Index újságírói valóban bátrak voltak, ellentétben az Orbán mögött ülő gyáva emberekkel

A fideszcsicskák csak azért járnak a Parlamentbe, hogy úgy szavazzanak, ahogy arra utasítást kapnak. A távozó indexesek kiálltak azért, amiben hisznek. Hiszik, hogy nem elfogadható az a fajta újságírás, ahol fentről mondják meg mit lehet írni, és mit nem. A győri fideszes országgyűlési képviselők ezzel nem tudnak azonosulni, Simon Róbert Balázs, és Kara Ákos úgy nyomkodják szavazáskor a gombokat, ahogyan arra parancsot kapnak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.