Gyurcsány szerint a vámpírkormány végromlásba taszítja a nemzetet

Gyurcsány szerint a vámpírkormány végromlásba taszítja a nemzetet

Az Indexet már sikerült, a Színműn most dolgoznak. A DK elnöke üres padsorok között mondta el beszédét.

A Demokratikus Koalíció rendkívüli parlamenti ülés kezdeményezett. Az EU-csúcson történteket tervezték megvitatni, azonban a Fidesz és a KDNP meglógott az elszámoltatás elől. Konkrétan előre jelezték, hogy be sem mennek.

A DK elnöke keményen nekiment a vámpírkormánynak.

Egy züllött kormány a legerkölcsösebb nemzet is végromlásba tudja vinni. Magyarországnak züllött kormánya van. Azt kérem, és azt javaslom magyar honfitársaimnak, hogy ne engedjék, hogy tönkretegyenek bennünket!

Gyurcsány nemcsak a züllöttsége miatt bírálta a kormányt. Szerinte a nemrég elhunyt Bogdán László „megmutatta, hogy létezik másfajta együttélés is cigány és nem cigány emberek között”. Ha a magyar kormány „nem tud mondani két jó mondatot” Bogdánról, akkor az Orbánék szégyene.

"Látjuk és halljuk a Színház- és Filmművészeti Egyetem agóniáját."

A DK politikusa véleményezte Vidnyánszky Attila kinevezését is. Tisztességtelen lépésnek nevezte, amellyel megcsúfolják a magyar kulturális örökséget. Szerinte SZFE „ebek harmincadjára jut”. A művészetnek politikától függetlenül kellene működnie, mert:

Nincs pártos művészet. Ha a művészet pártos, akkor az propaganda. Azt fogják megölni, amitől érdemes volt színházba járni.

"Beleszólnak mindenhova, ahol a maguk érdeke kívánja."

Gyurcsány Ferenc az Indexről is beszélt. A hírportál gyakran beleállt a DK-ba, de szerinte ez így van jól. A sajtónak ugyanis független álláspontot kell képviselni. Orbán és csicskabandája azonban

nem hajlandók biztosítani a szabad sajtót, annak megteremteni a feltételeit, (…)hanem még kaján módon hozzá is járulnak annak leigázásához.
Zárásként Gyurcsány azt javasolta a magyar embereknek, hogy ne tartsanak a züllött kormánnyal!
Orbán csak rádióban képes hősködni. Gyurcsány Ferenc napirend előtti felszólalást azok nem hallották, akikhez igazán szólt volna.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.23

Bizonyíték van rá: Orbán (apja) az autópályaépítésből is hatalmasat szakított

A gánti Orbán-bánya kövei is ott vannak a folyamatosan dráguló M4-es autópályában. A Direkt36 erről szerzett be bizonyító iratokat.

  • 2020.09.23

Átadták Kiss-Rigó egyházmegyéjének a 30 milliárdos Hungarikum Ligetet

Így lett a Fidesz csicskapüspöke az állami pénzből épített-felújított ingatlanok egyik legnagyobb tulajdonos-mágnása.

  • 2020.09.23

Összefogással bukni fog Orbán 2022-ben

Immár a sokadik kutatás bizonyítja, hogy teljes ellenzéki összefogással, egyetlen közös listával verhető a Fidesz.