Jakab: a Fidesznek a beteg ember élete nem számít!

Jakab: a Fidesznek a beteg ember élete nem számít!

Hiába állnak romokban a magyar kórházak, a Fidesz szerint az egészségügy miattuk olyan sikeres.

"Senki nem mentette meg annyi beteg embernek az életét az egész parlamentből, mint a mi egészségügyi miniszterünk." Így hazudott pofátlanul Orbán Viktor a borzalmas egészségügyi helyzetről. Hiába kell a magyar embernek hónapokat várni életmentő műtétekre, hiába rohadnak a kórtermek falai, a Fidesz-csürhe szerint ez rendben van.

De nem mindenki hajlandó elviselni az egészségügy tönkretételét. Jakab Péter rendesen odavágott a hazudozó miniszterelnöknek csütörtöki kamuzása után.

A Fidesz kormányzása alatt a magyar egészségügy romokba dőlt! Éves szinten több tízezer megmenthető honfitársunk esik...

Posted by Jobbik Magyarországért Mozgalom on Wednesday, July 29, 2020

38 ezer magyar ember hal meg évente azért, mert a Fidesz megvonja a támogatást a kórházaktól. A csicskáknak van bőr a képén, hogy ezt a népre kenjék. Szerintük az emberek nem mennek időben orvoshoz. De hogyan tudnak időben segítséghez jutni, ha nincs időpont.

A betegeknek időpontkérésre is várniuk kell. Milyen rendszer ez? Orbán rezsimje alatt egyre kevésbé hasonlítunk európai országhoz.

600 milliárd forint kellene ahhoz, hogy az egészségügy talpra álljon. Már ennyibe kerülne, annyira rossz a helyzet. De ez aprópénz ahhoz képest, amit a Fidesz ellop és elpazarol. És mégis, minden évben nemet mondanak rá Orbánék.

És az, hogy Kásler menti meg a magyar embereket? Nevetséges. A koronavírus-járvány kezelésére is tökéletesen alkalmatlan volt.

Akármilyen politikai nézetet vallunk, magyar kórházba kerülni kábé halálos ítélet. És ezen a Fidesz ezen nem hajlandó változtatni, mert őket nem érdekli a magyar emberek egészsége. Ők úgyis Ausztriába járnak műtétre.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.