Orbánnak fontosabb a pálinka, mint a postások fizetése

Orbánnak fontosabb a pálinka, mint a postások fizetése

A magyar postai dolgozók béréről miért is Brüsszelnek kellene gondoskodnia?

A múlt heti bértárgyalás eredménytelenül zárult, a postások szombaton tüntettek. Béremelés helyett egy hatalmas pofont kaptak a Magy Posta vezérigazgatójától, Schamschula Györgytől.

Orbán agyréme megfertőzte Schamschulát is: az igazgató szerint Brüsszel tehet a fizetésekről, sőt az EU miatt nincs pénz béremelésre.

A postások csupán tisztességes havi bért szeretnének. Elvileg Schamschula kötelessége lenne a dolgozókat képviselni, ezzel szemben tehetetlenül széttárja a karját, és másra mutogat. Könnyen beszél az, akinek havonta 5 millió landol a zsebében. A jelek szerint ráadásul teljesen érdemtelenül teszi el a lóvét, merthogy a dolgát nem végzi, az egészen biztos.

Az igazgató tehát hárít. Mi a helyzet az állammal? Az EU támogatja a szolgáltatás működtetését, viszont szerintünk a magyar állam felelős azért, hogy minden dolgozó megfelelő bért kapjon. Nem luxust, csak olyat, amiből mondjuk nem halnak éhen.

A vámpírkormány feltalált egy erősen vitatott szakmát, és rögtön 2 milliárdot tolt bele. Az iskolaőrök szeptembertől jobban fognak keresni, mint sok diplomás közalkalmazott. 220 ezres bruttójukkal egyébként a postásokat is verik.

A felelős persze mindig más.

Orbán kamuellenségeket talál ki, milliárdokat szór plakátolásra, amelynek jelentős része a csicskákhoz vándorol. Az adómentes pálinkafőzésért Orbán képes volt „szabadságharcot” indítani Brüsszel ellen, most miért nem tudja kinyitni a száját?

Mert hazugság az egész. Itt nem az Unió hibás, hanem a tehetetlen és nemtörődöm kormányzat.
Orbán magasról tesz a postásokra, orvosokra, gyógyszerészekre, munkanélküliekre, meg úgy nagyjából mindenkire. Csak saját magára és a fideszes csicskákra nem.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.12

Soros: Orbán és Kaczynski elfoglalták az államot, ők az EU belső ellenségei

Orbán Viktor Magyarországon és Jaroslaw Kaczynski Lengyelországban elfoglalták az államot, és mozgalmaik ellenzik azokat az értékeket, amelyek alapján az Európai Uniót megalapították - véli Soros György.

  • 2020.08.12

Az amerikai külügyminiszter nagy ívben elkerüli Magyarországot Orbán miatt

Közép-európai körutat tesz Mike Pompeo, az USA külügyminsztere. A kínai kommunista diktatúrával pajtizó Orbánnal inkább nem akar találkozni.

  • 2020.08.12

Hé csicskasajtó! Orbán nem szeretetből, hanem gyűlöletből mutat példát! - FFF

Míg Orbán csicskái hős vezérnek próbálják behazudni a felcsúti miniszterelnököt, addig a valóságban már szinte minden embercsoport ellen indított aljas gyűlölethadjáratot.