Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Újabb fideszes megszorítás az önkormányzatok ellen

Mostantól nem adóztathatják a városok az Orbán-csicskák által birtokolt óriásplakát-helyeket.

Több százmillió forintot is veszíthetnek a népes városok az újabb fideszes sarc miatt. Orbán Viktort a gazdasági válság közepén is csak az ellenzéki szavazók elleni bosszú élteti.

A koronavírus-járvány kezdete óta a Fidesz folyamatosan bünteti az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat. Nem tudják megbocsátani, hogy az emberek nem rájuk szavaztak tavaly ősszel. Már az utóbbi hónapokban is több tízmilliárd forintot vettek el a városoktól. Most pedig újabb csapást mérnek a velük egyet nem értő emberekre.

Csak a Fidesz-csicskáknak kedveznek!

Július 15-től ugyanis az önkormányzatok nem adóztathatják tovább az óriásplakátokat. Ezek a reklámfelületek a legnagyobb Fidesz-csicska vállalkozók kezében vannak. Így nem csak a magyar emberek agyát mossák a hazug nemzeti konzultációval, de jól szénné is keresik magukat rajta. Most pedig Mészáros Lőrincnek és Garancsi Istvánnak megmaradhat a zsebpénze is, hála Orbán Viktornak. A népes városokat azonban súlyosan érinti a döntés. Van, ahol több száz millió forint esik ki évente.

Csak Újbudán 110 millió forint esik ki egy évben az újabb sarc miatt!

Amit az ellenzéki városoktól vesznek el, azt Mészáros Lőrincnek adják az újabb sarccal! Ez a vámpírkormányzás!

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.